U bent hier: Home » Over ons

Wat doen wij?

Wij zijn een onafhankelijk, ongebonden financieel advies- en assurantiebemiddelingsbedrijf dat sinds 1951 bestaat.

Onze particuliere en zakelijke relaties adviseren wij op het gebied het gebied van verzekeringen (leven en schade), risicomanagement, hypotheken en financiële planning.

Met een langdurige ervaring en een ruime aantal agentschappen bij verzekeraars zoeken wij altijd naar een optimale oplossing. Dit betekent dat wij voor deze maatschappijen kunnen bemiddelen in het afsluiten van verzekeringen en assisteren bij het claimen van schades.

U kunt van ons een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig advies op maat verwachten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als dienstverlener in de financiële sector vinden wij dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur moet zijn. Daar werken we continue aan. Wij richten onze financiële dienstverlening zo maatschappelijk verantwoord als mogelijk in. Voor ons betekent dit dat wij ons verantwoordelijk voelen voor alle belanghebbenden, de samenleving en het milieu.

Verantwoord beleid

Wij voelen ons verantwoordelijk voor alle belanghebbenden: klanten, medewerker(s), particuliere- en zakelijke relaties en de samenleving. We zijn transparant over ons beleid en over ons handelen, altijd bereid om verantwoording af te leggen.

Wat wij doen, dat doen wij bewust. Omgaan met belanghebbenden, maar ook het evalueren, verbeteren van onze producten en diensten. Op een verantwoorde wijze zaken doen.

Klantgedreven

Het vertrouwen van klanten vormt het bestaansrecht van Gijsbers Advies & Assurantiën. Om dat vertrouwen te winnen en te behouden, informeren wij onze klanten gedegen, volledig en duidelijk. Alleen zo kunnen wij onze relaties én onszelf verder helpen. Dat betekent onder meer dat onze producten en diensten moeten voldoen aan de behoefte van de klant gedurende de verschillende levensfasen.

Bij onze dienstverlening staat het belang van klanten centraal. Wat betekent dit dan concreet? Wij :

  • Voldoen aan de behoeftes van klanten in verschillende fasen van hun leven
  • Bieden klanten waar voor hun geld
  • Leggen uit wat de risico’s, opbrengsten en kosten zijn van producten en diensten
  • Evalueren regelmatig producten, diensten en de manier van aanbieden
  • Werken alleen met professionele en officieel erkende partijen
Akte van belofte financiële sector

Vanaf 2013 zijn eigenaren en bestuurders van financiële ondernemingen verplicht om een eed of belofte afleggen waarbij ze tijdens een officiële ceremonie beloven dat ze hun functie integer en zorgvuldig zullen uitoefenen, de klant centraal zullen stellen en het vertrouwen in de sector zullen bevorderen. Medewerkers van financiële ondernemingen kunnen de eed of belofte op vrijwillige basis afleggen. Gijsbers Advies en Assurantien onderschrijft deze eed van harte en daarom heeft Jeroen Gijsbers als een van de eersten direct op 10 januari 2013 de eed/belofte afgelegd.

Milieubewust

We weten dat onze ecologische voetafdruk een belangrijke impact heeft op de generaties na ons.

Energiereductie als speerpunt

Het realiseren van een efficiënter gebruik van energie en water en het verminderen van broeikasgassen en afval begint uiteraard binnen onze eigen bedrijfsvoering. De elektriciteit die wij inkopen is volledig groen en wordt opgewekt in waterkrachtcentrales.

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Daarom hebben blijven wij voortdurend investeren in het reduceren van ons energieverbruik.

Duurzaam inkopen

Onze verantwoordelijkheid stopt niet bij onze eigen operatie. We hebben ook een ketenverantwoordelijkheid. Wij doen slechts zaken met leveranciers die zelf ook een actief duurzaamheidbeleid hanteren.

Betrokken

Onze betrokkenheid in de maatschappij zetten we kracht bij door geld en middelen te geven, en door ons als vrijwilliger in te zetten.

logo 070watt

Als bestuurder zijn wij betrokken bij stichting 070Watt. Deze stichting verzorgt leer-werktrajecten voor jongeren die elders moeilijker aan de bak komen. Ze leren de basis werknemersvaardigheden, zoals op tijd komen, zich collegiaal opstellen en klant-vriendelijkheid. Daarnaast doen ze vaktechnische kennis op in de richting waarin zij een vervolg-opleiding willen doen of waarin zij willen werken. Veel van deze jongeren hebben het niet makkelijk. Er zijn problemen thuis, op school, in het gezinsvervangend tehuis. Er zijn problemen met Justitie, in het gezin, met andere jongeren. De uitdaging is het om deze jongeren toch een kans te geven. Een mogelijkheid om stappen te zetten om uit deze problemen te komen en te blijven.

De 15 van Wassenaar logo

De 15 van Wassenaar combineert een 15 kilometer loop evenement voor drie goede doelen. Wij zijn al jaren sponsor van dit in meerdere opzichten sportieve evenement.

Moves

Met MoveS inspireert mensen om in beweging te komen tegen MS. Ze doen dit door het organiseren van Flagships evenementen zoals Klimmen tegen MS en ArenA MoveS. In de toekomst zal er een MS-vrije wereld zijn. Maar tot die tijd willen ze mensen met MS in beweging houden om hun mogelijkheden te verkennen met positieve vibes. MoveS ondersteunt alle bijdragen, klein of groot. Met Moves  geloven ook wij sterk dat het niet de grootte is wat belangrijk is maar de beweging zelf. Samen kunnen we funding genereren om het verschil te maken.

 

Logo Nationale Dierenzorg

Vele jaren zijn wij ondermeer als penningmeester betrokken geweest bij stichting Nationale Dierenzorg,  hét dierenpension en asiel voor Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Reeds 90 jaar vangen zij zwerfdieren op en zoeken zij een nieuw baasje voor hen. Daarnaast kunnen zij met moderne ambulances gewonde en gevonden dieren snel en vakkundig vervoeren. Nog altijd dragen wij Nationale Dierenzorg een warm hart toe.

Waarom verzekeren via een verzekerings-adviseur?

Verzekeringen zijn nodig om risico’s af te dekken die u zelf niet kunt dragen, maar waarom is een verzekeringsadviseur van belang om een verzekering voor u af te sluiten?

Onze onafhankelijkheid is uw belang

Ons kantoor is onafhankelijk. Alleen daardoor kunnen wij optimaal opkomen voor uw belangen. Dat doen wij door u te wijzen op de alternatieven die er in de markt voor u beschikbaar zijn. En daarnaast door namens u de onderhandelingen met de maatschappij
aan te gaan als deze een ander standpunt inneemt dan waar u naar ons oordeel recht op heeft.

Wij zijn dus geen verlengstuk van een verzekeringsmaatschappij of bank. En daar voelen wij ons goed bij.
Alleen door ons onafhankelijk op te stellen denken wij u tot in lengte van jaren van dienst te kunnen zijn als uw eigen persoonlijke
belangenbehartiger op het gebied van financiële dienstverlening.

Onafhankelijk. Voor ons meer dan zo maar een woord. Onafhankelijk is iets waar wij trots op zijn! Omdat wij weten dat we u alleen zo optimaal van dienst kunnen zijn.

Wat doen wij nog meer?

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële producten voor u van belang zijn en welke instelling het best passende en aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

N

Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen

N

Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling

N

Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren

N

Wij geven u persoonlijk aandacht.

N

Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

Maak een afspraak

Bent u toe aan onafhankelijk advies voor uw verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Wij helpen u graag om duidelijkheid te scheppen in uw financiële- en verzekeringszaken.