U bent hier: Home » Verzekeringen

Verzekeringen

Eigenlijk kunt u zich tegen alles verzekeren. Maar wat is echt zinvol? Welke risico’s wilt u in elk geval voorkomen? En welke kunt u zelf opvangen? Welke verzekeraars keren correct een schade uit? Wij hebben de kennis en ervaring om u met deze vragen te helpen, wij weten wat vaak over het hoofd gezien wordt, welke vragen van belang zijn en hoe de verzekeraars in praktijk functioneren. We adviseren u en stellen samen met u een pakket verzekeringen samen dat aansluit op uw wensen en uw situatie. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Voor nu en in de toekomst.

Een zorg minder en een goed gevoel!

Verzekeren, omdat het moet

Hoe belangrijk ook, het afsluiten een verzekering voelt als een vervelende verplichting. Weinig mensen verdiepen zich met plezier in productvormen, premies en polisvoorwaarden. Laat staan dat u graag tijd steekt in het kritisch doorlichten van uw lopende verzekeringen.

Gijsbers Advies & Assurantiën neemt u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen. Op basis van bijna 70 jaar ervaring als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij u vakkundig, objectief en eerlijk. En dat omvat veel meer dan op zoek gaan naar de goedkoopste aanbieder.

 

Verzekeren: meer dan premies vergelijken

Juist bij uw verzekeringen en geldzaken gaat het om meer dan de prijs alleen. Wij stellen uw situatie centraal. Luisteren naar uw wensen en plannen, en geven u een advies op maat. Daar horen ook antwoorden bij op belangrijke vragen als:

  • Sluit de verzekering wel aan bij mijn situatie?
  • Ben ik niet onder- of juist oververzekerd?
  • Welke afwegingen moet ik maken tussen polisvoorwaarden en premiestelling?
  • Wat moet ik doen als ik schade heb?
  • Kan ik rekenen op snelle en adequate schadeafhandeling?

 

Onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en een grondige kennis van de verzekeringsmarkt. Daarom mag u van ons maatwerk verwachten. Dit betekent onder meer dat wij:

  • beoordeling van de kwaliteit van verzekeringsproducten;
  • beoordeling van de service van aanbieders;
  • de zekerheid dat u niet onder- of oververzekerd bent;
  • uitsluiten van overlap tussen verzekeringen.

Een zorg minder, een goed gevoel

Bij Gijsbers Advies & Assurantiën kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht, heldere adviezen en duidelijke antwoorden. Wij geven u de zekerheid dat u goed verzekerd bent, dat u op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen en dat uw financiële zekerheid meegroeit met uw situatie. Voor u een hele zorg minder en dat geeft automatisch een goed gevoel!