U bent hier: Home » Verzekeringen » Particulier

Particuliere verzekeringen

Eigenlijk kunt u zich tegen alles verzekeren. Maar wat is echt zinvol? Welke risico’s wilt u in geen geval lopen? En welke kunt u zelf opvangen? Welke verzekeraars keren correct een schade? Wij adviseren u en stellen samen met u een pakket particuliere verzekeringen samen dat aansluit op uw wensen en uw situatie. Dit tegen uitstekende voorwaarden en een betaalbare premie. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Voor nu en in de toekomst.

Alles in één hand

Bij Gijsbers Advies & Assurantiën werken we met totaalpakketten. Deze kunt u uitbreiden met diverse verzekeringen zodat het volledig aan uw wensen voldoet. Het grote voordeel is dat u alle verzekeringen in één hand houdt. U houdt het overzicht en voorkomt dubbele kosten. Bovendien weten wij precies wat uw behoefte is. Daar spelen we dan ook snel op in. Bijvoorbeeld bij een gezinsuitbreiding of een verhuizing.

Pakket voordelen

Met een verzekeringspakket kunt u profiteren van diverse voordelen:

  • Al uw verzekeringen zo veel mogelijk overzichtelijk op één polis.
  • Pakketkorting vanaf 4 polissen van minimaal 4% tot wel 12 %
  • Gratis maandbetaling
  • Jaarlijks ontvangt u een overzicht van uw pakketpolis
  • U kunt kiezen uit diverse dekkingsvormen
  • Mogelijkheid tot garantie tegen onderverzekering voor zowel uw opstal- als inboedelverzekering
  • Snelle en persoonlijke schadeafhandeling

Verzekeren op maat

Niemand is hetzelfde, en u bent als persoon uniek. Daarom nemen wij als adviseur uw specifieke situatie als uitgangspunt. Wij verdiepen ons in u en geven u advies op maat. U kunt erop rekenen dat wij:

R

de verschillende aanbieders tot in detail vergelijken;

R

de kwaliteit van verzekeringsproducten grondig beoordelen;

R

het serviceniveau van de aanbieders tegen elkaar afzetten;

R

onderzoeken of u niet onder- of oververzekerd bent;

R

overlap tussen verzekeringen uitsluiten;

R

kijken naar de toekomst: hoe lang zijn de verzekeringen die u nu afsluit houdbaar?

Wij luisteren, analyseren, en komen met een advies dat is toegespitst op uw situatie. Wij bemiddelen vervolgens bij het afsluiten van de verzekering(en) tegen de juiste voorwaarden. Zo zijn uw verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor u een hele zorg minder.

WAT IS MAMA WAARD?

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe alles georganiseerd moet worden als de verzorgende ouder (vaak de moeder) in uw gezin wegvalt?

Uw gezin zal extra kosten moeten maken voor kinderopvang, oppas en huishoudelijke hulp. Vader zal wellicht minder gaan werken waardoor er ook nog eens een inkomensterugval is. Klik op de banner ‘Bereken uw tekort’ om te berekenen hoe hoog de kosten zijn in uw gezin als de verzorgende ouder overlijdt. Wij vertellen u hier graag meer over.

Maak een afspraak

Bent u toe aan onafhankelijk advies voor uw verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Wij helpen u graag om duidelijkheid te scheppen in uw financiële- en verzekeringszaken.

Je hoverboard verzekerd?

Hoverboards worden steeds goedkoper en populairder, vooral bij de jongere generatie. Mag je ermee op de openbare weg en ben je eigenlijk wel verzekerd als je schade maakt?

Schade geleden, wat nu?

Ook al doe je alles om schade te voorkomen. Soms krijgt pech de overhand en krijg je te maken met schade aan huis en auto. Opruimen en herstellen is natuurlijk het eerste wat je in zo’n geval zou willen doen, maar voor de verzekering is dit niet altijd handig. Wat te doen bij schade?

Hoe verzeker je je auto? Allrisk, beperkt casco of WA?

Hoe moet je je auto verzekeren? Is dat alleen afhankelijk van de leeftijd, of komt er meer bij kijken? We geven inzicht in een paar veel voorkomende misverstanden, zodat je beter voorbereid je keuze kunt maken.

Wat te doen bij autoschade?

5 stappen die je moet zetten bij autoschade. Van lakschade tot vandalisme en total loss: autoschade kent vele vormen. Soms is er zelfs sprake van persoonlijk letsel. Ongeacht het soort schade, met of zonder tegenpartij: financieel zijn er altijd gevolgen. Hoe ben je voorbereid en wat kan je doen?

75% kampt met pensioengat

Als je met pensioen gaat en je niet genoeg geld hebt om aangenaam te kunnen leven dan heb je een pensioengat. Een veelgebruikte vuistregel is dat je ongeveer 70% van je laatstverdiende inkomen nodig hebt op je oude dag. Reden genoeg om vroeg aan je pensioen te gaan denken!

Criminelen opereren het meeste dicht bij huis

Ruim de helft van de verdachten van een misdrijf woont in de gemeente waar het delict is gepleegd. Dat blijkt uit analyses van de criminaliteitscijfers over 2016 van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Checklist: is je huis kindveilig?

Je wilt dat je kind zich veilig voelt bij jou in huis. Maar het moet niet alleen veilig zijn omdat het er vertrouwd is, het moet ook veilig zijn doordat je voorkomt dat er een gevaar dreigt voor je kind. Een checklist van de belangrijkste punten per ruimte in je huis die een gevaar kunnen opleveren.

Dubbel verzekerd voor ziektekosten op reis

Ga je op vakantie naar een bestemming binnen Europa, dan is het niet altijd nodig om een dekking voor medische kosten bij je reisverzekering af te sluiten. Deze kosten zijn vaak al voor een deel verzekerd via je aanvullende zorgverzekering.