U bent hier: Home » Verzekeringen » Zakelijk

Zakelijke verzekeringen

Vakkundig en onafhankelijk advies

Gijsbers Advies & Assurantiën gaat altijd uit van uw situatie, uw wensen en toekomstplannen. Wij hebben al decennia ervaring met het beheren van risico’s, dus u kunt rekenen op vakkundig advies. We zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen dan ook, dus ons advies is altijd onafhankelijk. Eén ding staat voorop: uw zekerheid.

 

Ondernemen is risico’s nemen

Zonder risico’s geen successen. Dat weet u als ondernemer als geen ander. Nieuwe markten ontdekken, een product lanceren, een nog onbekende doelgroep aanboren… Dat maakt ondernemen juist zo boeiend. Naast de bedrijfsresultaten zult u dus ook rekening moeten houden met de risico’s waar u mee te maken heeft.

Ondernemen zonder risico’s bestaat niet. Maar dat houdt niet in dat u alle risico’s die u loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen. Of u MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, wij kunnen u begeleiden in het identificeren van uw risico’s en waar nodig met het afdekken hiervan met bedrijfsverzekeringen. Want een tegenvaller mag niet uitlopen in een financiële strop of juridische conflicten die de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengt.
Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. U heeft het al druk genoeg. Laat de zorg voor uw verzekeringen daarom gerust aan ons over.

 

Verzekeren op maat

Geen bedrijf is hetzelfde, en u bent als ondernemer uniek. Daarom nemen wij als adviseur uw specifieke situatie als uitgangspunt. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en uw branche en geven u advies op maat. U kunt erop rekenen dat wij:

R

de verschillende aanbieders tot in detail vergelijken;

R

de kwaliteit van verzekeringsproducten grondig beoordelen;

R

het serviceniveau van de aanbieders tegen elkaar afzetten;

R

onderzoeken of u niet onder- of oververzekerd bent;

R

overlap tussen verzekeringen uitsluiten;

R

kijken naar de toekomst: hoe lang zijn de verzekeringen die u nu afsluit houdbaar?

Wij luisteren, analyseren, en komen met een advies dat is toegespitst op uw situatie. Wij bemiddelen vervolgens bij het afsluiten van de verzekering(en) tegen de juiste voorwaarden. Zo zijn uw zakelijke verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor u een hele zorg minder.

U uw vak, wij het onze

Leuk is het voor u niet om de verschillen tussen al die verzekeringsproducten uit te pluizen en te zoeken naar de beste. Bovendien is het tijdrovend. Laat dat gerust aan Gijsbers Advies & Assurantiën over, het is ons vak. Met bijna 70 jaar ervaring als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij u vakkundig, objectief en eerlijk. Zoeken wij uit welke verzekeringen u nodig heeft, en welke het beste bij u en uw bedrijf passen. Zo kunt u zich bezighouden met wat u het liefste en het beste doet: ondernemen.

 

Maak een afspraak

Bent u toe aan onafhankelijk advies voor uw verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Wij helpen u graag om duidelijkheid te scheppen in uw financiële- en verzekeringszaken.

AVG versterkt behoefte aan cyberverzekering

Als ondernemer moet u aantoonbaar ‘in control’ zijn in het verwerken van persoonsgegevens. Een cyberverzekering draagt bij aan deze nieuwe verplichting.

Werkgevers en ondernemers: wapen je tegen de burn-out

De burn-out is beroepsziekte nummer één in Nederland. Steeds meer mensen krijgen last van extreme vermoeidheid en psychische klachten die in de meeste gevallen ontstaan op de werkvloer. Het gevolg is dat zij met een burn-out – vaak langdurig – thuis komen te zitten om hun ziekte te boven te komen. Wat kun je hier als werkgever en ondernemer tegen doen?

Welke zakelijke risico’s loop je?

Als je een eigen bedrijf hebt, wil je niet dat door een ongeluk of schade de continuïteit van je bedrijf plots in het geding komt. Welke zakelijke risico’s loop je met een eigen bedrijf en hoe kun je je hiertegen verzekeren?

De gevaren van cybercrime

Iedere dag vinden er cyberaanvallen plaats. 40% van de mkb’ers en zzp’ers is wel eens in aanraking gekomen met een vorm van cybercrime met alle gevolgen van dien. Wat zijn de belangrijkste gevaren voor ondernemers.

Wat gebeurt er als je arbeidsongeschikt raakt?

Er zit een verschil in de financiële gevolgen van arbeidsongeschikt raken wanneer je als werknemer in loondienst bent of wanneer je ondernemer bent van je eigen bedrijf. Wat betekent arbeidsongschiktheid voor jou?

Een allesverwoestende wind

Een allesverwoestende wind Wat is stormschade en hoe ben je daartegen verzekerd? Op een stormachtige middag een lange strandwandeling maken en die afsluiten met een kop dampende chocolademelk bij de open haard is de leuke kant van storm. Helaas veroorzaakt...

Pensioenfonds voor ZZP’ers

Vanaf 1 januari 2015 bestaat er een pensioenfonds speciaal voor ZZP’ers. Vier ZZP organisaties hebben hun krachten gebundeld en werken samen met APG aan een nieuwe pensioenregeling.